BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, July 7, 2011

BaGi AkU LaGu NiE BeSt sNgt...


Assalamualaikum..
 
Pagi2 tme keja ak ske sangt dengar lagu nie kat radio, even tme wak2 rest kerja. sal pew tah???ak sendiri pon xtau..maybe lagu nie mmbuat kan ak teringat kpada c dye yg ak kanl xlama dlu time ak di Kolej. Maybe r lagu nie mengimbau persahabatan ak nun c dye di laman sesawang FACEBOOK!!! Well, eventho ramai cakap "  eh kau apehal shah suka dengar lagu cinta budak-budak, tak matured betullah".  wakaka! memang lah lagu nih kan untuk cinta remaja giteewww. dan saya kan sudah 21 tahun. tapi 21 tahun tu kira remaja lagi ape, haha! btw, budak-budak atau tak, but still I love the lyric, seriously! ehem-ehem, ade pape ke? ;p ngeee~ :) *wink*
 



 
huhu, comel je lagu ni. comel kan comel kan? angguk je lah, bukan susah, haishhhh T_T'. so, nah saya rajin nak bagi lirik okay. so sambil dengar korang boleh nyanyi sama-sama, teehee :)


lirik lagu cinta muka buku full version,
by Imratul Najwa Latif.

Kita berkenalan hanya dalam laman muka buku
Kau hantar pesan dan suruh aku terima kamu
Oooo…
Hati ku rasa sesuatu..

Dan pabila kau kata kau mahu jumpa aku
Ku gelisah berdebar hati rasa tak menentu
Oooo…
Benarkah rasa itu..

Bagaimana harus bersua
Ku rasa gementar tapi bahagia
Perlukah kita cari peluang pertama
Walaupun kita tak pernah berjumpa..

Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata cinta
Otak kata jangan hati pula kata ya
Hidup tak menentu adakah ini cinta..

Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja..

Pabila kau renung tajam-tajam mata aku
Ku rasa sesuatu rasa yang ku tak tahu
Oooo...
Ini cinta remaja ku..

Dan pabila kau katakan kau suka aku
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju
Oooo...
Itulah cinta yang satu
Cinta di muka buku..

Bagaimana harus bersua
Ku rasa gementar tapi bahagia
Perlukah kita beri peluang pertama
Walaupun kita tak pernah berjumpa..

Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata cinta
Otak kata jangan hati pula kata ya
Hidup tak menentu adakah ini cinta..

Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja..

Pabila kau katakan kau suka aku
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju
Oooo...
Itulah cinta yang satu
Cinta di muka buku..






No comments:

Post a Comment

comment ckit..

My Great Web page
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget